Ανακοινώσεις - Voice of Greece
 
 
 
07:06:2008 - 22:06 EEST
 
Ανακοινώσεις
Jun 03 2008
-«Η ΕΡΤ στις 5/6/08 διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων για το περιβάλλον»
Γράφει ο/η Ζωή Καραπάτη   
03.06.08

Γίνε συμμέτοχος στη μέρα δράσης της ΕΡΤ για το
περιβάλλον και τις κλιματικές αλλαγές

ΕΡΤ Παντού… και στο περιβάλλον!
Ας ξανασκεφτούμε το περιβάλλον

Η ΕΡΤ, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, διοργανώνει την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008 στο χώρο των εγκαταστάσεων της ΕΤ1 στην Λ. Με-σογείων 136 και Κατεχάκη γιορτή ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και δράσης για το περιβάλλον και τις κλιματικές αλλαγές με τίτλο «ΕΡΤ παντού…και στο Περιβάλλον!» και σύνθημα «Ας ξανασκεφτούμε το περιβάλλον».

Τον κεντρικό συντονισμό της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Ομάδα Εργασίας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της ΕΡΤ και στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά και η συστηματική ανάπτυξη της οικολογι-κής συνείδησης και δράσης των εργαζομένων και της ίδιας της εταιρείας, σε συ-στηματική βάση.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με εθελοντική δράση των εργαζομένων της ΕΡΤ και θα κορυφωθεί με συναυλία στον προαύλιο χώρο της Κατεχάκη με τη Μελί-να Ασλανίδου, τη Ραλλία Χρηστίδου και τον Μάνο Πυροβολάκη. Συγκεκρι-μένα:

Μετακινήσου Οικολογικά: Από τις 13.00 και μέχρι τις 15.00, εθελοντές – εργα-ζόμενοι της ΕΡΤ θα μοιράζουν στους διερχόμενους οδηγούς έξω από το Ραδιο-μέγαρο της Αγ. Παρασκευής και τα κτίρια της ΕΡΤ στην Κατεχάκη και τη Ρη-γίλλης, πάνινες τσάντες με υλικό για την οικολογική οδήγηση και μετακίνηση, το ειδικό τεύχος της Ραδιοτηλεόρασης για την κλιματική αλλαγή με τίτλο «Bio- λογική» και την Green card με πρακτικές συμβουλές για την εξοικονόμηση ε-νέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ενημερώσου και Δράσε: Από τις 17.30 το προαύλιο της Κατεχάκη θα μετατρα-πεί σε «Ανοιχτό Οικολογικό Πάρκο Ενημέρωσης» με τη συμμετοχή περιβαλ-λοντικών ΜΚΟ (Αρκτούρος, Δίκτυο Μεσόγειος SOS, Ελληνική Εταιρεία Προστα-σίας της Φύσης, Ορνιθολογική Εταιρεία, Helmepa, Ecoweek, ΠΟΦΥΖΩ, κ.α.) ό-πως επίσης και άλλων μη κερδοσκοπικών  φορέων και οργανώσεων (Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, ΑΦΗΣ, Εναλλακτική Διαχείριση Οχημά-των, Ανακύκλωση Ηλεκτρικών Συσκευών, Εναλλακτική Διαχείριση Συσσωρευ-τών, Eco Elastica, Ελληνική Τεχνολογία Περιβάλλοντος, Κέντρο Εναλλακτικής Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, ΚΑΠΕ), καθώς και των Δήμων Αθηναίων και Αγ. Παρασκευής, του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Παράλληλα θα λει-τουργούν υπαίθρια studio ραδιοφώνου, τηλεόρασης και διαδικτύου με ανοιχτό βήμα στο κοινό και στις συμμετέχουσες οργανώσεις, τα οποία σε συνδυασμό με την αναπροσαρμογή του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος της ΕΡΤ στοχεύουν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των τηλεθεατών και ακροατών σε πανε-θνικό επίπεδο για τις κλιματικές αλλαγές και την προστασία του περιβάλλο-ντος.

Η όλη εκδήλωση θα κλείσει με μια ανοιχτή για το κοινό συναυλία στις 19.00, με τη συμμετοχή της Μελίνας Ασλανίδου, της Ραλλίας Χρηστίδου και του Μά-νου Πυροβολάκη.

Οι δράσεις αυτές θα αποτελέσουν την απαρχή της συμμετοχής της ΕΡΤ στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία στο πλαίσιο της EBU, η οποία θα καταλήξει το Δε-κέμβριο του 2009 σε μια πανευρωπαϊκή καμπάνια για το περιβάλλον με τίτλο «Green On Air».

Παράκληση προς όλους: ελάτε στην εκδήλωση οικολογικά. Μη φέρετε το ΙΧ σας. Χρησιμοποιείστε το ΜΕΤΡΟ (στάση Κατεχάκη) ή περπατήστε!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: 210 740 7070

 
Jun 03 2008
-«Βλάβη πομπού στα Βραχέα κύματα από τις 27/5/08 έως τις 7/6/08».
Γράφει ο/η Ζωή Καραπάτη   
03.06.08

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί ακροατές, λόγω βλάβης του ενός πομπού της Αυλίδας, το πρόγραμμά μας δεν θα μεταδίδεται από τις 23.00 -04.50  UTC  προς την Ευρώπη από τη συχνότητα των 7475 χιλιοκύκλων καιαπό τις 11.00-23.00 UTC  προς την Ευρώπη και τη Ν.Αμερική από τη συχνότητα των 15630 χιλιοκύκλων.Το πρόγραμμά μας θα μεταδίδεται όλο το 24ωρο από τη συχνότητα των 9420 χιλιοκύκλων.Οι ακροατές που έχουν πρόβλημα λήψης του πρόγραμματός μας, να συντονιστούν στην 9420, η οποία θα λειτουργεί όλο το 24ωρο.Το πρόβλημα θα διορθωθεί το Σάββατο 7 Ιουνίου 2008.

 
May 21 2008
-«προκήρυξη θέσης, για το γραφείο τύπου της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Βερολίνο.»
Γράφει ο/η Ζωή Καραπάτη   
21.05.08

Προκήρυξη θέσης. Τα δικαιολογητικά μέχρι την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008
 

Το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Βερολίνο διαβιβάζει ανακοίνωση της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο με θέμα προκήρυξη θέσης. Αναλυτικά, πρόκειται για την προκήρυξη θέσης Κλητήρα που θα προσληφθεί για τις ανάγκες της Πρεσβείας Βερολίνου ως επιτόπιο προσωπικό, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν στην Πρεσβεία της Ελλάδος μέχρι την Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2008.

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 16

ert.gr - Τελευταία Νέα